Despre Noi » Etnik

Despre Noi

ETNIK

Specializat in producerea articolelor din lemn, oferim o varietate de produse în stil rustic. Fie că vorbim de elemente de decor pentru casă sau evenimente, accesorii pentru afaceri sau birou, jucării pentru copii, suvenire si cadouri tradiționale – toate pot fi personalizate în timp util. Laser decor are la bază o experiență de 10 ani de creare a produselor care combină tehnica de debitare și gravare laser cu lucrul manual. Ne exprimam creativitatea prin crearea produselor de uz casnic, mobilier și decor, utilizând utilajul și pasiunea față de producerea elementelor din lemn. Iar prin comunitatea de aici, ne dorim a transmite mai departe, arta de a crea și a imprima valori specific moldovenești.

FILOSOFIA

Frumusețea naturală

Toate produsele sunt din lemn și sunt prelucrate de echipament specializat

Fără daune lumii vii

Nu producem vreo daună animalelor

Lucru profesional

De crearea produselor se ocupa experți profesionali

Misiunea noastră

Etnik.md are la bază o experiență de 10 ani în crearea produselor care combină tehnica de debitare și gravare laser cu lucrul manual. Fie că vorbim de elemente de decor pentru casă sau evenimente, accesorii pentru afaceri sau birouri, jucării pentru copii, suvenire și cadouri tradiționale, toate pot fi personalizate în timp util.

Creativitatea

Ne exprimăm creativitatea prin crearea
produselor de uz casnic, mobilier și decor,
utilizând utilajul și pasiunea față de producerea
elementelor din lemn.
Iar prin comunitatea din online,
ne dorim a transmite mai departe – arta de a crea
și de a imprima valori specific moldovenești.

Ecologia

Ne-am asumat angajamentul ferm de a integra ecologia în fiecare aspect al producției noastre de cadouri din lemn. Alegem lemn din surse sustenabile, promovăm designul durabil și adoptăm procese de producție prietenoase cu mediul. Cu fiecare cadou creat, ne dorim nu doar să încântăm, ci și să protejăm mediul înconjurător.
Sus