Trofeu „Invitație la botez” » Etnik

375.00 MDL

Trofeu „Invitație la botez”

Caracteristici:


Material:
 MDF este un material compozit din fibre de lemn lipite cu rășină și comprimate sub presiune și temperatură înaltă. Acest lucru conferă invitațiilor o rezistență și durabilitate superioare.

Design:
 Invitațiile din MDF pot fi gravate sau imprimate cu diverse modele și texte personalizate. Designul poate include numele copilului, data botezului, locul și ora evenimentului, precum și eventuale motive decorative, cum ar fi flori, îngerași sau simboluri religioase.

Dimensiuni:
 Aceste invitații vin în diverse dimensiuni, adaptate preferințelor tale. Dimensiunile comune sunt aproximativ 10×15 cm sau 12×18 cm, dar pot fi personalizate în funcție de cerințele specifice.

Culoare și Finisaj:
 MDF-ul poate fi finisat în diverse culori și texturi. Poți alege între o paletă largă de culori, de la nuanțe naturale de lemn până la culori vibrante. Finisajele pot varia de la mate la lucioase, în funcție de preferințele tale.

Caracteristici:

1. Durabilitate: Fiind realizate din MDF, aceste invitații sunt mult mai rezistente comparativ cu cele din hârtie. Nu se îndoaie și nu se rup ușor.

2. Personalizare: Poți opta pentru designuri unice și personalizate, adaptate temei botezului și preferințelor tale.

3. Estetică: Aspectul elegant și finisajul de calitate oferă o impresie de lux și rafinament.

4. Varietate de forme: Invitațiile din MDF pot fi tăiate în diverse forme, nu doar cele tradiționale rectangulare, ci și în formă de inimioare, cercuri, steluțe etc.

Creat cu drag acasă!

375.00 MDL

Adaugă în coș.
Cumpără
SKU: 100540 Categorii Tag:
Sus