Trofeu personalizat » Etnik

Trofeu personalizat

Caracteristici:

 

1. Material: Sticlă organică, cunoscută și sub numele de plexiglas sau acril, este un material transparent, rezistent și ușor.
2. Design: Poate fi realizat într-o varietate de forme și dimensiuni, de la trofee tradiționale dreptunghiulare sau circulare, până la forme mai elaborate și personalizate.
3. Greutate: Relativ ușor comparativ cu trofeele din sticlă obișnuită, ceea ce îl face mai ușor de manevrat și de transportat.
4. Durabilitate: Rezistent la spargere și la zgârieturi, oferind o durată de viață îndelungată.
5. Claritate: Oferă o claritate excelentă, similară cu sticla, dar cu o rezistență mai mare la impact.
6. Personalizare: Suprafața netedă permite gravarea sau imprimarea de texte și imagini personalizate, astfel încât trofeul să fie unic și semnificativ.

Utilizare:

 

1. Ceremonii de premiere: Ideale pentru recunoașterea performanțelor excepționale în diverse domenii, cum ar fi sportul, arta, afacerile și educația.
2. Cadouri corporative: Pot fi oferite angajaților, partenerilor de afaceri sau clienților pentru a recunoaște contribuțiile și realizările lor.
3. Evenimente speciale: Pot fi folosite la evenimente comemorative, aniversări sau alte ocazii speciale pentru a marca momente importante.
4. Decorațiuni: Datorită designului lor elegant, pot fi utilizate și ca obiecte decorative în birouri, săli de conferințe sau locuințe.

Personalizarea textului:

– Numele destinatarului.
– Denumirea premiului.
– Data și locul evenimentului.

Categorii
Sus